Hoppa till textinnehållet

Sortiment

Vi på Rojos Bageri kan erbjuda ett brett sortiment av kakor och tårtor för alla smaker.

Vår specialitet är Toscatårtan som bygger på ett gammalt recept inom familjen. Toscatårta är en kraftigare sockerkaka överdragen med mandel, sirap och smör. Som med våra andra produkter garanterar vi mycket smak. Det ska smaka hembakat. Alla våra kakor och tårtor bakas därför med manuell tillagning. Gemensamt för våra kakor och tårtor är att de är genuina kakor. Vi tror på tradition, men också på förnyelse. Därför hittar du även nyare kakor och tårtor i vårt sortiment.

Våra kakor och tårtor

tosca Toscatårta
Vår specialitet är Toscatårtan. En kraftfull sockerkaka toppad med mandel. Vårt anrika recept gör Toscatårtan till en smakfylld upplevelse.
(ca 10 portioner)
karleksmums Kärleksmums
Samma kraftfulla sockerkaka i botten men med härlig glasyr med smak av choklad och kaffe på toppen. Dekorerad med kokosrasp.
(ca 10 portioner)
kardemummakaka
Kardemummakaka
Kardemummakakan är en sockerkaka med påstrött pärlsocker. Den grovmalda kardemumman ger kakan den välfyllda smaken. (ca 10 portioner)
applekaka
Äppelkaka
En smakrik äppelkaka och vi har inte snålat med äpplen utan kan därför utlova en smak av sommaren. (ca 10 portioner)
blabarskaka
Blåbärskaka
En härlig kaka med riklig smak av blåbär. Passar lika bra att ätas som den är eller serveras med t.ex. vaniljsås. (ca 10 portioner)

Chokladkaka
Detta är kakan för chokladälskare. En ljuvlig chokladsmak rakt igenom, och kakan är dessutom laktosfri. (ca 10 portioner)


Kokostosca
Detta är vår senaste kaka. Den har samma botten som chokladkakan, men är toppad med en härlig kokostosca som smälter i munnen. (ca 10 portioner)Saffranskaka
Saffran ger en kraftfull och unik smak som doftar jul på långt håll. Och viss påminner väl florsockret på toppen om vit pudersnö?
(ca 10 portioner) Finns i butik f.o.m. Allhelgonahelgen till och med nyårshelgen.


Mjuk Pepparkaka
Vad är mer juligt än doften av nygräddade pepparkakor? Här är vårat bidrag till julstämningen! (ca 10 portioner)
Finns i butik f.o.m. början av oktober till och med nyårshelgen.