Hoppa till textinnehållet

Om En god hälsning

En god hälsning är ett enkelt men omsorgsfullt sätt att visa en vän, en anställd eller en kund lite extra uppskattning. Idag blir vi allt månare om att vårda våra relationer, om det så är en relation med vår partner, anställda eller våra kunder. Det finns givetvis många sätt att visa uppskattning. Det här är det goda sättet

Hur fungerar det?

En lyxigare variant av vår specialitet Toscatårtan, eller någon annan av våra kakor, förpackas stilfullt och skickas tillsammans med din personlig hälsning med post till din valda mottagare. Du får fakturan hem till dig, mottagaren får En god hälsning.

Vem kan beställa En god hälsning?

En god hälsning fungerar lika bra för dig som företagare som det gör för dig som privatperson. Det enda du behöver göra är att fundera ut vem du vill ge lite extra omtanke. Resten sköter vi.

Vad består En god hälsning av?

Förutom omtanke innehåller En god hälsning en lyxigare variant av vår Toscatårta bakad enligt ett gammalt familjerecept (du kan också välja andra kakor). Toscatårtan är en kraftfull sockerkaka toppad med mandel och räcker till cirka 8 portioner. Vi utlovar smak av hembakat. Hållbarhet minst 10 dagar. Tillsammans med En god hälsning kan du skicka med en kortare personlig hälsning.

Hur beställer jag En god hälsning

Du kan beställa En god hälsning direkt på vår webbplats.

När vi fått din beställning bakas en kaka med extra mycket omsorg för att sedan stilfullt förpackas. Du väljer själv vilken dag du vill att En god hälsning ska skickas. Sedan går vi med kakan till posten åt dig. Den når mottagaren vanligen dagen efter direkt ner i brevlådan (obs ingen postutdelning på lördagar & söndagar). Du får fakturan hem till dig, mottagaren får En god hälsning.